Press "Enter" to skip to content

Polgármester úr Oszkai Rékát nevezte ki a Művelődési Központ élére

Gratulálok Oszkai Rékának, a Kisfaludy Sándor Művelődési Központ, Könyvtár és Emlékház új igazgatójának.

Végh polgármester úr nem mert szembe menni a város civiljeinek és a város lakosságának akaratával, és az általa kiszemelt tapolcai pályázó helyett a sümegi pályázót, Oszkai Rékát volt kénytelen kinevezni a Művelődési Központ élére.

Az Élhetőbb Városért Egyesület önkormányzati képviselői, dr. Szalai Mária, Oszkó Zoltán és dr. Vattay Péter elsőként álltak ki a sümegi pályázó mellett és szavaztak neki bizalmat. Ehhez csatlakozott Mészáros Norbert és Meszlényi Dezső képviselő is, akiknek óriási köszönet jár a kiállásukért és támogató szavazatukért. Ők voltak azok, akik nem a politikai utasítást hajtották végre, hanem az együttműködést választva a sümegi emberek által is támogatott sümegi pályázót támogatták.

Kicsit szomorú, hogy Papp Imre képviselő nem szavazott egy fontos kérdésben. Feltehetően taktikai szempontból, hisz nem akart szembe menni a pártpolitikai utasítással. Ahogy az is szomorú és megdöbbentő, hogy a sümegiek bizalmából pozícióban lévő Végh László polgármester és helyettese, Németh Zoltán inkább a tapolcai lakosú pályázóra szavaztak a sümegi pályázóval szemben. De ez legyen az ő lelkiismeretük problémája.

A fontos, hogy győzött a sümegiek akarata, a sok gáncsoskodás felett pedig győzött a többség józansága!

Gratulálok és eredményes munkát kívánok az új igazgatónak!

Kovács Mihály

Minden jog fenntartva © 2019-2021