Press "Enter" to skip to content

Megnyitott a Varázskő Ásvány- és Egészségbolt

Március elején mozgolódás vette kezdetét az egykori Zebra papírbolt üzlethelyiségénél, a Férfi Ruhabolt mellett, a Kossuth Lajos utca 4. szám alatt. Kikerült egy új tábla az ajtó fölé, mely hirdeti, hogy új néven más jellegű üzlet hasznosítja a jövőben a helyiséget.

Kóris Andrea, a most megnyitott Varázskő Ásvány- és Egészségbolt vezetője ekként fogalmaz honlapjának bemutatkozó oldalán:

„Hivatásomnak tekintem a test-lélek-szellem EGÉSZSÉGÉNEK támogatását. Hiszem, hogy a legfontosabb lelkünk egészsége, rajta keresztül tudjuk egészségünket helyreállítani, rendbe hozni. Ezért lett tevékenységem, üzletem mottója: »Minden, ami ajándék a léleknek!«.”

Ahogy az alábbi képeken is látható, a kicsi üzlet széles termékkínálattal várja vásárlóit. Betérve lehetőségünk van életmódunknak megfelelően táplálékkiegészítőkből, vitaminokból, gyógynövényekből, reform élelmiszerekből, natúrkozmetikumokból, gyógykencékből, vegyszermentes tisztítószerekből is válogatni. De ez nem minden!

  • Varázskő ásvány- és egészségbolt beltere
  • Varázskő ásvány- és egészségbolt beltere
  • Varázskő ásvány- és egészségbolt beltere
  • Varázskő ásvány- és egészségbolt beltere
  • Varázskő ásvány- és egészségbolt beltere
  • Varázskő ásvány- és egészségbolt beltere

A bolt vezetője egyedi kézműves termékeket készít, például horgol és varr tárolókat, táskákat, álomfogókat, levendulavirággal és gyógynövénnyel tölti a plüss kedvencek testét, valamint az illatos párnákat, sópárnákat.

Ezen felül ő maga készíti az ásvány ékszereket, így személyre szabottan egyedit és különlegeset mindenki találhat magának. Ha már ékszer, akkor a kínálatban szerepelnek csodaszép drágaköves ezüst, valamint nemesacél és titán ékszerek.

Sorakoznak még a polcokon ajándéktárgyak, szobrok, lakáskiegészítők, ezoterikus dísztárgyak, feng-shui kiegészítők, fonalak, kézműveseknek szánt alapanyagok is.

Az üzletben mini galériát is találhatunk Andrea festményeiből.

Rendkívül széles és gazdag tehát a Varázskő Ásvány- és Egészségbolt kínálata. Már csak ezért is érdemes betérni, körülnézni, és beszélgetni egyet Andreával, aki természetgyógyászként hasznos egészségmegőrző információkkal, gondolatokkal is tud szolgálni.

Megjegyzés: az üzlet a március 8. és március 22. közötti időszakban is nyitva tart!

Végleg bezárt a Zebra papírbolt

2021 első heteiben a főutcán található Zebra papír-írószer üzlet ajtaja nem nyílt ki, így sejteni lehetett, hogy szerencsés esetben leltároznak, rosszabb esetben ideiglenesen vagy végleg bezárt az üzlet. Január végén egy Facebook-csoportban publikált bejegyzés egyértelművé tette, hogy a papírbolt bezárt.

Minden jog fenntartva © 2019-2021